Introductie:
Een korte instructie om er voor te zorgen:
  1. Dat een linkje, geplaatst in een of meerdere notitievelden van de opleidingssoort, omschrijving van de verkoopregel geplaatst bij de opleidingssoort, getoond en geactiveerd kan worden op het opleidingsportaal. Linkje kan andere webpagina openen of een PDF.
  2. Dat HTML codes gebruikt kunnen worden voor eenvoudige opmaak opleidingsportaal.
  3. Via een documenttemplate, gebruikt voor het versturen van een e-mail, openen van een PDF op het interne netwerk.

Linkje openen webpagina:
Voorbeeld linkje:
[url _blank http://www.coachview.net Bezoek Coachview.net voor meer informatie]
url _blank
De webpagina wordt op een apart tabblad geopend.
Let op: tussen url en _blank moet een spatie.
http://www.coachview.net
Dit is de link die geopend moet worden.
Bezoek Coachview.net voor meer informatie
Dit is de tekst die zichtbaar wordt op het opleidingsportaal.
 Als daar op geklikt wordt de webpagina geopend.
Let op: begin en eindig met de blokhaken [ ]

Linkje openen PDF:
Voorbeeld linkje:
[url _blank http://coachview.opleidingsportaal.nl/portals/50/Route.pdf Klik hier voor meer informatie]
url _blank
De webpagina wordt op een apart tabblad geopend.
Let op: tussen url en _blank moet een spatie.
http://coachview.opleidingsportaal.nl/portals/50/Route.pdf
Dit is de PDF die geopend moet worden. Geen spaties in de naam plaatsen, gebruik daarvoor bijvoorbeeld ‘_’.
Klik hier voor meer informatie
Dit is de tekst die zichtbaar wordt op het opleidingsportaal.
 Als daar op geklikt wordt de PDF geopend.

Opmaakmogelijkheden:
<h1>Hoofdstuk</h1>
Headertekst.
<b>Vet</b>
Tekst wordt op het opleidingsportaal vet weergegeven.
<i>Schuin</i>
Tekst wordt schuin op het opleidingsportaal weergegeven.
<u>Onderstreept</u>
Dit is niet mogelijk!
Ook de zogenaamde bullets zijn mogelijk. Je kunt deze eerst maken in MS-Word en dan plakken in een notitie veld. De soms lange tabafstand tussen bullet en tekst kun je wijzigen in een spatie.