Wat is MYOBI?

MYOBI is een onafhankelijke partij die de bemiddeling rondom de verwerkersovereenkomst verzorgt. Deze zogenoemde Trusted Third Party (TTP) zorgt ervoor dat voor beide partijen de voorwaarden zijn afgedekt. Mocht er ooit een conflict ontstaan, dan stappen zij ook in om te kijken hoe we het samen op kunnen lossen. Dit zorgt voor heldere afspraken, veel vertrouwen en dus gemak voor beide partijen.


Contact hun gerust voor vragen

Telefoon: 31 (0)70 3621807

Email: servicedesk@myobi.eu


Ik wil een eigen contract, is dat mogelijk?

Nee, dat is niet mogelijk. Heb je geen TTP of privacy seal, dan is de eenzijdige verwerkersovereenkomst de enige optie om te tekenen. We werken bewust met een universeel contract, zodat we optimaal kunnen voldoen aan de gestelde voorwaarden en tegelijkertijd onze innovatiekracht hoog houden. Individuele afspraken maken is met de hoeveelheid klanten juist een verhoogd risico op bureaucratie en fouten.


Wat is een Privacy Seal?

Een Privacy Seal is een bewijs dat je voldoende doet voor de AVG wetgeving. Deze word opgelegd door een extern orgaan, zoals MYOBI. Hier beschrijft MYOBI wat zij verstaan onder de privacy seal. 

https://www.myobi.eu/nl/privacy-sealWat is een TTP?

Een TTP is een vertrouwde tussenpartij, ook wel een Trusted Third Party genoemd. Dit type organisatie haalt de partijdigheid uit de contracten die je ondertekent. Wie de verwerkersovereenkomst tekent met een TTP weet dat de inhoud klopt en dat er wordt gemedieerd mocht er later een conflict ontstaan. Meer over wat een Trusted Third Party is, vind je op 

https://myobi.eu/nl/trusted-third-party