De actiettemplate.

Het maken en bewaken van acties is een belangrijk onderdeel binnen Coachview. Een actie herinnert je eraan dat er binnen een bepaalde tijdsspanne een handeling verricht moet worden. Een actietemplate vormt altijd de basis van een actie. Met behulp van een actietemplate kun je:
  1. Zelf een actie maken en toevoegen aan bijvoorbeeld een bedrijf- of persoonsdossier, aanvraag, docent, locatie of opleiding.
  2. Er voor zorgen dat Coachview automatisch een actie voor je klaarzet die je zelf in Coachview uitvoert.
  3. Er voor zorgen dat Coachview automatisch een actie klaar zet en ook automatisch uitvoert.

Acties zijn direct te zien op het opstartscherm (Personal Coach), via de actietabs in de verschillende dossiers of via de functie ‘Actie’ in het snelmenu.

Voorbeeld van een werkproces.
Klik op het plaatje om deze te vergroten.