Op het tabblad actions geef je aan wat er moet gebeuren wanneer de gebruiker het inschrijfformulier verzendt. Dit kunnen meerdere acties zijn.

Er kan gekozen worden uit de volgende acties:
  • javascript: Voer javascriptcode uit.
  • redirect: Verwijs de gebruiker na het invullen automatisch door een andere webpagina.
  • melding tonen: Toon een melding aan de gebruiker, bijvoorbeeld dat de gebruiker binnen enkele dagen een reactie op de inschrijving ontvangt. Dit wordt aangeraden.
  • Coachview Webservice_StartPaymentWebaanvraag: Deze actie stuurt de ingevulde gegevens daadwerkelijk door naar Coachview. Het is niet nodig een 'Value' op te geven. Als je deze actie niet configureert wordt er geen webaanvraag naar Coachview verzonden en gaan de ingevulde gegevens verloren.
  • IP_module_Inschrijven: Wordt niet meer gebruikt. Deze actie niet configureren.