Welkom, mijn naam is Remy Remery.

Als trainer zorg ik dat je het meeste uit Coachview haalt. Vroeger programmeerde ik zelf voor Coachview. Mooi, maar ik miste het menselijke contact. Omscholing tot trainer was de volgende en logische stap. Inmiddels train en ondersteun ik onze klanten. Thuis geniet ik van muziek door een swingend jazz of klassiek stuk te spelen op mijn saxofoon. Een fantastisch instrument! Daarnaast saxles geven en het begeleiden en dirigeren van verschillende orkesten is mijn passie.

Wat ga je doen:
Leuk dat je gaat beginnen met deze 'learning journey' waarin je kennis maakt met verschillende aspecten van de inrichting van Coachview. Efficiënter en met meer overzicht je administratie en het beheer van opleidingen, workshops, bijscholingen, hercertificering, seminars, symposia etc. organiseren gaan we samen regelen. Dit geeft je straks alle vrijheid.
Hoe doe je dat:
Ik begeleid je stap voor stap door de inrichting heen. Deze stappen zijn opgenomen in modules, waarbij elke module is verdeeld in een aantal lessen. Alle modules zijn in een logische volgorde vastgelegd zodat je makkelijker je weg kunt vinden en jezelf kunt trainen. We maken daarbij gebruik van artikelen die opgenomen zijn in onze kennisbank. Heb je een gebruikersaccount dan oefen je in jouw eigen trainingsomgeving. Heb je geen gebruikersaccount? Vraag deze dan aan bij onze servicedesk, helpdesk@coachview.net of 088-4488555, en ga 1 maand op reis. We vragen alleen je naam, naam van het bedrijf en je e-mailadres. Gegevens om te starten ontvang je via e-mail. In jouw trainingsomgeving zijn alleen die functiegroepen en functies beschikbaar die je op dat moment nodig hebt. Dat regel je zelf door het instellen van gebruikersrollen. In elke les word je ondersteund met werk-, video-instructies en oefeningen.

Hulp nodig?
Ik hoor graag als ik je kan helpen, stuur een e-mail naar learnview@coachview.net.

Deze icoontjes kom je op je reis vaak tegen:
Open het artikel en volg de instructies.
Wijzig in Coachview jouw gebruikersrol en open daarmee extra functies en mogelijkheden. Die heb je nodig om de lessen in de module uit te voeren.
Dit moet je lezen want deze bouwsteen heb je nodig.
Dit mag je lezen, of je deze bouwsteen nodig hebt en wilt gebruiken is aan jou.
Heb je genoeg van al die filmpjes en al dat leesvoer?
Wil je het zelf gaan proberen en wil je begeleid worden?
Klik dan op dit 'doe'-icoontje.

Maar voor dat je begint! Lees hier hoe dit werkt.

Laten we starten.
Ga je mee:
Zet de eerste stap en laten we samen beginnen aan jouw 'learning journey'.
Going your own way:
Wil je liever je eigen weg bewandelen? Kies dan in jouw eigen omgeving de gebruikersrol 'Alle Modules'. Je bent nu vrij om te gaan en staan waar jij wil. Maak daarbij gebruik van de artikelen op onze kennisbank of de modules en lessen in deze Learnview omgeving.