Introductie:

Het opleidingsportaal moet niet de standaard opbouw van de url volgen (https://<klantnaam>.opleidingsportaal.nl), maar moet een eigen domeinnaam krijgen.
Hoe gaat dit in zijn werk?Wie
De door jouw gewenste domeinnaam registreren en na registratie doorsturen naar Coachview.

Stuur de volgende gegevens terug naar Coachview:
  • Common name.
  • Organization.
  • Organizational unit.
  • City/locality.
  • State/provence.
  • Country/region.
Jijzelf.
Op basis van de aangeleverde gegevens stuurt Coachview jou een CSR bestand. Voor het aanvragen van een SSL certificaat heb je een CSR (Certificate Signing Request) nodig. Dit is een stukje gecodeerde tekst met daarin informatie vor het aan te vragen certificaat.
Coachview.
Met het CSR aanvragen van het SSL certificaat en het certificaat terugsturen naar Coachview.
Jijzelf.
Je krijgt van Coachview het IP adres van het opleidingsportaal. Met behulp van het IP adres zorg je ervoor dat het DNS (A) record verwijst naar dit IP adres.

Het IP adres vind je in Coachview via functiegroep 'Admin' en functie 'Webservice user'.
Coachview en jijzelf.