Introductie: testen
Een controle om te testen of een e-mail vanuit Coachview goed gaat aankomen is gewenst en verstandig.
Je kunt de configuratie zelf testen, door in Coachview een e-mail te sturen met als afzender de domeinnaam naar het e-mailadres wat op onderstaande site wordt gegenereerd.
  1. Open Coachview
  2. Open de website http://www.appmaildev.com/en/dkim.
  3. Zorg in Coachview ervoor dat je een document genereert die je handmatig via e-mail verstuurd.
  4. Klik in dit document op het e-mail icoontje
  5. Kik op de DKIM Test website op de knop 'Next Step', hiermee genereer je een test e-mail adres.
  6. Kopieer dit e-mail adres in de aan en klik op 'Verzenden' om de e-mail naar de DKIM Test website te versturen.
  7. In deze website krijg je direct het resultaat terug.
  8. Je ziet dan in een rapport of DKIM goed is ingesteld.
    Testen via: http://www.appmaildev.com/en/dkim