Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal.

Hoe je de koppeling met MultiSafePay, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
Klik in functiegroep 'Service center' op de functie 'Koppelingen'.

Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'MultiSafePay' op de knop 'Configureren'.
Geef de instantie van MultiPaySafe een naam.

Vul je de gegevens in.

ApiKey:
Apikey voor het betreffende account
Log in en volg:
Klik op de regel met de juiste site id.

Verplicht
Currency:
Munteenheid van de betaling (Iso code, Bijvoorbeeld: EUR of USD of GBP, enz.)
Verplicht
EnvironmentUrlProduction:
URL voor de productieomgeving
Verplicht
EnvironmentUrlTest:
URL voor de testomgeving
Verplicht
GoogleAnalytics:
GoogleAnalytics code om analytics te laten meten tijdens het betaalproces
Niet verplcht
Language:
Vul de taal in die je gebruikt:
  • Nederlands -> nl_NL
  • Engels -> en_EN
  • Duits de_DE.
Verplicht
Omgeving:
Welke omgeving, test(=1) of productie(=2) moet worden gebruikt om betaling uit te voeren. Kies uit de lijst
Verplicht

Heb je gegevens toegevoegd of gewijzigd klik dan op de knop 'Opslaan'.
Klik op de  knop 'Inschakelen' en de knop 'Bevestigen'.

De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.
  • worden getest door op de knop 'Verbinding testen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen' kan nog een instantie van MultiSafePay gekoppeld worden.

Klik op de naam om een instantie te openen.

Twee instanties geïnstalleerd, met de grijze achtergrond is geopend.