Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal.

Hoe je de koppeling met Mollie, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
Klik in functiegroep 'Service center' op de functie 'Koppelingen'.

Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'Mollie' op de knop 'Configureren'.
Geef de instantie een naam.

Vul je de gegevens in.

ApiEndpoint:
https://api.mollie.nl
ApiKey:
Log in Mollie en volg:

De ApiKey bepaalt of je aan het testen bent of live
ApiVersion:
V1

Heb je gegevens gewijzigd of toegevoegd vergeet dan niet op 'Opslaan' te klikken.
Klik op de  knop 'Inschakelen' en de knop 'Bevestigen'.

De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.
  • worden getest door op de knop 'Verbinding testen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen' kan nog een instantie van Mollie gekoppeld worden.

Klik op de naam om een instantie te openen.

Twee instanties geïnstalleerd, met de grijze achtergrond is geopend.