Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal.

Hoe je de koppeling met Buckaroo, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
Klik in functiegroep 'Service center' op de functie 'Koppelingen'.

Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'Buckaroo' op de knop 'Configureren'.
Geef de instantie een naam.

Vul je de gegevens in.

Hash-methode:
SHA algoritme voor hash methode naar Buckaroo toe.
Log in Buckaroo en volg:
Verplicht
Munteenheid:
Munteenheid van de betaling (Iso code, Bijvoorbeeld: EUR of USD of GBP, enz.) Verplicht
Omgeving:
Welke omgeving, test of productie moet worden gebruikt de betaling uit te voeren. uit omschrijving.
Kies uit de lijst 'Test' of 'Production'
Verplicht
Secret key:
Secret key.
Log in Buckaroo en volg:

Verplicht
Url productieomgeving:
Url voor de productieomgeving
Verplicht
Url testomgeving:
Url voor de testomgeving (trainingsomgeving Coachview)
Verplicht
Websitekey
Websitekey.
Log in Buckaroo en volg:
Verplicht

Heb je gegevens toegevoegd of gewijzigd vergeet dan niet op de 'Opslaan' knop te klikken.
Klik op de  knop 'Inschakelen' en de knop 'Bevestigen'.

De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen' kan nog een instantie van Buckaroo gekoppeld worden.