Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal.

Hoe je de koppeling met Ingenico, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
Klik in functiegroep 'Service center' op de functie 'Koppelingen'.

Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'Ingenico' op de knop 'Configureren'.
Geef de instantie een naam.

Vul je de gegevens in.

Munteenheid:
Munteenheid van de betaling (Iso code, Bijvoorbeeld: EUR of USD of GBP, enz.)
Verplicht
Omgeving:
Welke omgeving, test of productie moet worden gebruikt de betaling uit te voeren.

Kies via een lijst voor 'Production' of 'Test'.

Verplicht
PSPID:
Dit is de naam die je tijdens de eerste aanmelding heeft opgegeven om jout bedrijf te linken aan uw account.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

In bovenstaand voorbeeld vul je hier dus 'Opleidingsportaal' in.
Verplicht
Taal:
Vul de taal in die je gebruikt:
  • Nederlands -> nl_NL
  • Engels -> en_EN
  • Duits de_DE.
Verplicht
Betaalmethode: Betaalmethode of betaalmethodegroep (voorbeeld CreditCard of iDEAL). Vul je bijvoorbeeld CreditCard in dan kan alleen via deze specifieke betaalmethode betaald worden. Vul  niets in als dit niet van toepassing is. Wil je meer informatie lees dit artikel op de Ingenico website.
Niet verplicht
Betaalmethoden merk:
Heb je een betaalmethode ingevuld dan kun je hier het merk invullen.
Betaalmethode = 'CreditCard'.
Betaalmethoden merk = 'VISA'. Laat leeg als het voor alle creditcards geldt, of laat leeg als betaalmethode niet is ingevuld.
Niet verplicht
Specifieke betaalmethoden:
Lijst met geselecteerde betaalmethoden en/of merken van creditcards. Gescheiden door ';' (puntkomma).

Voorbeeld:
iDEAL;VISA;MASTERCARD;AMERICANEXPRESS;PAYPAL

Wil je meer informatie lees dit artikel op de Ingenico website.
Niet verplicht
Specifieke betaalmethoden uitsluiten:
Lijst met geselecteerde betaalmethoden en/of merken van creditcards uitsluiten. Dit is vooral handig voor submerken, wanneer je een merk (bijvoorbeeld MasterCard) wil aanvaarden maar niet één van de submerken ervan (bijvoorbeeld Maestro). Gescheiden door ';' (puntkomma).

Wil je meer informatie lees dit artikel op de Ingenico website.

Hash-algoritme:
Hash-algoritme voor handtekeningcontroles.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

Kies uit de lijst volgens dit voorbeeld 'SHA-256'.

Verplicht
SHA-1-OUT versleuteling productie:
SHA-1-OUT wachtwoord(zin) voor versleuteling productieomgeving voor transactiefeedback.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

Verplicht gebruik bij Coachview live
SHA-1-OUT versleuteling test:
SHA-1-OUT wachtwoord(zin) voor versleuteling testomgeving voor transactiefeedback. Zie hierboven.
Verplicht bij gebruik Coachview training
SHA-IN versleuteling productie:
SHA-IN-handtekening voor de productieomgeving.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

Gebruik dezelfde handtekening voor 'Verificatie voor e-Commerce' en 'Verificatie voor DirectLink'!
Verplicht gebruik bij Coachview live
SHA-IN versleuteling test:
SHA-IN-handtekening voor de testomgeving. Zie hierboven.
Verplicht bij gebruik Coachview training
Api Gebruiker/userID:
Api gebruiker voor direct query.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

Niet verplicht
Url productieomgeving:
Productie url voor directquery (standaard: https://secure.ogone.com/ncol/prod/querydirect.asp)
Verplicht gebruik bij Coachview live
Url testomgeving:
Testomgeving url voor directquery (standaard: https://secure.ogone.com/ncol/test/querydirect.asp)
Verplicht gebruik bij Coachview live
Wachtwoord gebruiker:
Wachtwoord van de Api gebruiker.
Log in op jouw Ingenico omgeving en klik op:

Layout instellingen: Wil je meer informatie lees dit artikel op de Ingenico website. Niet verplicht
Url productieomgeving:
Url voor de productieomgeving (standaard: https://secure.ogone.com/ncol/prod/orderstandard_utf8.asp)
Verplicht
Url testomgeving:
Url voor de testomgeving (standaard: https://secure.ogone.com/ncol/test/orderstandard_utf8.asp)
Verplicht

Klik op opslaan als je gegevens hebt toegevoegd of gewijzigd.
Klik op de  knop 'Inschakelen' en de knop 'Bevestigen'.

De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen' kan nog een instantie van Ingenico gekoppeld worden.