Via een e-mail kun je verschillende linkjes meesturen. Hieronder een aantal voorbeelden.

Link naar Google Maps -> Routebeschrijving:
Informatie via e-mail naar docent of deelnemer, link naar Google Maps route naar de opleidingslocatie.

(<a href="https://www.google.com/maps/search/?api=1&amp;query=[Opleidingslocatiebedrijf:Naam]+[Opleidingslocatiebedrijf:BezoekAdres]+[Opleidingslocatiebedrijf:BezoekPlaats]" target="_blank">kaart</a>

Bijvoorbeeld:

[Opleidingslocatie]
[Opleidingslocatiebedrijf:Naam] (Lokaal: [Opleidingslocatie:Locatie]): [Opleidingslocatiebedrijf:BezoekAdres] - [Opleidingslocatiebedrijf:BezoekPostcode] [Opleidingslocatiebedrijf:BezoekPlaats] (<a href="https://www.google.com/maps/search/?api=1&amp;query=[Opleidingslocatiebedrijf:Naam]+[Opleidingslocatiebedrijf:BezoekAdres]+[Opleidingslocatiebedrijf:BezoekPlaats]" target="_blank">kaart</a>)[/Opleidingslocatie]

Met dank voor de tip aan Hervé Buisset, de Nestor.

Voorbeeld documenttemplate opleidingsdeelnemer (uitnodiging deelnemer):

Je maakt gebruik van één locatie in de opleiding:
<a href="https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=[Beginlocatiebedrijf:Naam]+[Beginlocatiebedrijf:BezoekAdres]+[Beginlocatiebedrijf:BezoekPlaats]" target="_blank">kaart</a>

Je maakt gebruik van meerdere locaties, geplaatst in een planningstabel:
<a href="https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=[OpleidingsLocatie][LocatieBedrijf:Naam]+[LocatieBedrijf:BezoekAdres]+[LocatieBedrijf:BezoekPlaats][/OpleidingsLocatie]" target="_blank">kaart</a>

Openen document op het lokale netwerk:
Wil je dat een deelnemer huiswerkopdrachten, presentaties of andere formulieren kan downloaden op jouw eigen lokale netwerk dan kun je het volgende linkje toevoegen.

Voorbeeld:

<a href="file://F:/Mediatheek/Opleidingscarrousel/Gedragsclassificatie.pdf">Klik hier om het draaiboek te openen</a>

Let op: om het document te openen moet je ingelogd zijn op het lokale netwerk, en rechten hebben op de directory waar het document is opgeslagen.

Opt-in Opt-out link mailing:
Via de module Mailing kan een mailing worden verzonden met een link om uit te schrijven; opt-out.

Het samenvoegveld vind je in de document template onder 'MailingItem': [MailingItem:OptOutLink]

Het persoonsdossier wordt aangepast na klikken op de link in het verstuurde document: