Opleiding.
Je bepaalt per opleiding of de geplande docenten zelf een akkoord of een niet akkoord kunnen geven. Heb je de opleiding geopend dan kun je dit doen door in de tab 'Algemeen' de optie 'Publicatie planning' aan of uit te zetten. Standaard staat deze optie bij een nieuwe opleiding uit.

Onderdelen.
Via de tab 'Onderdelen' en de knop 'Plan' kun je de opleiding plannen.
Plan je een docent en/of locatie in dan wordt automatisch de planningsstatus per onderdeel op 'Onbekend' gezet.

Heb je ingesteld dat de docenten zelf aangeven of ze akkoord gaan dan hoef je niets te doen.

Voor de locatie moet je zelf aangeven of de planning akkoord is. Dit doe je door door op het icoontje te klikken en uit de lijst de juiste status te kiezen.

Dit kan er dan zo uitzien.

Dit geldt overigens ook voor de docent, ook per docent kun je zelf de status bepalen door op het icoontje achter de naam van de docent te klikken.

Wil je weten wie de beschikbaarheid per onderdeel / docent heeft ingevuld, ga dan met de muis op het icoontje van de planningsstatus staan. Je krijgt dan informatie wie en wanneer de status heeft gewijzigd.

Voorbeeld 1:
In dit voorbeeld heeft niet de docent maar de backoffice de status gewijzigd.

Voorbeeld 2:
In dit voorbeeld heeft de docent zelf de status gewijzigd.