Microsoft Outlook
In Outlook wordt de Coachview agenda onder‘Andere agenda’s’ als aparte agenda gekoppeld.  In Outlook wordt jouw nieuwe agenda niet geïntegreerd in jouw persoonlijke agenda.

Deze kun je naast jouw eigen agenda zichtbaar (aanvinken) of onzichtbaar (vinkje verwijderen) maken.

Door middel van het pijltje voor de naam van de gekoppelde agenda kun je de beide agenda’s visueel samenvoegen.
Klik je op een opleidingsafspraak in de Coachview agenda dan zie je de volgende informatie.

Koppel de Coachview internetagenda aan Outlook:
Een internetagenda koppel je met behulp van de volgende stappen aan outlook:
  1. Zorg dat Outlook op jouw pc/laptop is geactiveerd.
  2. Klik op de functie ‘Internetagenda’ en je komt in de overzichtslijst met agenda’s terecht.
  3. Selecteer de te koppelen agenda door op de naam te klikken.
  4. Klik op het icoontje achter webcal.

5. In Outlook wordt je de vraag gesteld of deze internetagenda aan Outlook toegevoegd en geabonneerd mag worden op updates.

6. Klik op 'Ja'.
  7. De agenda is toegevoegd.

Verwijder de Coachview internetagenda:

Een internetagenda kun je uit Outlook verwijderen door met de rechter muistoets op de naam te klikken.
Kies uit de lijst de optie ‘Agenda verwijderen’.

Klik op ‘Ja’ om de internetagenda te verwijderen. Zolang de internetagenda in Coachview bestaat kun je deze altijd weer toevoegen.

Let op: de lijst en melding kan per outlook versie verschillen.