BeginnerErvaren Expert

Waarom?
Met behulp van de module ‘Docenten- en locatieplanning’ kun je een koppeling realiseren met de volgende externe agenda’s.Door in te schrijven op de internetagenda van Coachview wordt de opleidingsplanning zichtbaar in jouw eigen agenda.Wijzigingen in de Coachview opleidingsplanning worden automatisch doorgevoerd in deze agenda. Hiermee blijft jouw eigen externe agenda altijd actueel.Met de volgende externe agenda's kun je een koppeling realiseren:

Agenda
Synchronisatie periode
Outlook 2007
Standaard automatisch elke 2 uur
Outlook 2010
Standaard automatisch elke 2 uur
Outlook 2012/2013
Standaard automatisch elke 2 uur
Outlook 2016
Standaard automatisch elke 2 uur
Google agenda
Niet bekend
iPad/iPhone/iMac
Telkens wanneer je de iCal app opnieuw opent

Uitgangspunten:
  1. Je kunt alleen opleidingsafspraken vanuit Coachview naar jouw agenda versturen. Maak je een nieuwe afspraak in jouw agenda dan worden deze niet geplaatst in Coachview.
  2. De opleidingsafspraken kun je in jouw agenda niet wijzigen, deze kun je alleen maar lezen.
  3. Het opleidingsonderdeel wordt in jouw agenda als afspraak weergegeven.
  4. Je ziet in jouw agenda de volgende gegevens van het opleidingsonderdeel:
    • Code van het onderdeel.
    • Naam van het onderdeel.
    • Datum, tijd van en tijd tot.
    • Locatie.
    • Docent(en).
    • Opleidingsstatus.
  5. Niet-beschikbaarheid definities worden niet getoond in jouw agenda.
  6. Geannuleerde opleidingen worden niet getoond in jouw agenda. Al getoonde opleidingsafspraken waarvan de opleiding wordt geannuleerd, worden uit jouw agenda verwijderd.
  7. Alle opleidingen 2 weken in het verleden (vanaf de datum waarop de koppeling wordt gerealiseerd) en alle opleidingen in de toekomst worden getoond in jouw agenda.

Stappen.

Maak een algemene, docent en/of deelnemer internetagenda.
Koppel Coachview internetagenda aan Outlook.
Koppel Coachview internetagenda aan Google agenda.
Koppel Coachview internetagenda aan iPad/iPhone.
Koppel Coachview internetagenda aan iMac
Overzichtslijst internetagenda's, wijzigen en verwijderen van een internetagenda.