Heb je zelf of heeft Coachview voor jou een actie gemaakt dan kun je die zelf aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld de start- of einddatum, de eigenaar wijzigen, opmerkingen toevoegen en automatische actie via de knop 'Uitvoeren' starten.

Let op: de eigenaar is diegene die de actie moet uitvoeren. Dit moet een gebruiker van Coachview zijn. Immers buiten Coachview zijn acties niet te zien.

Het bewerken, afronden of handmatig starten van één of meerdere acties kan op verschillende manieren:
  1. Via het startscherm.
  2. Via de functie 'Actie' in functiegroep 'Zoek'.
  3. Via de tab 'Acties' die in een dossier zichtbaar is.

Acties:

Op het startscherm kun je de panels 'Handmatige acties' en 'Automatische' aanzetten.

A: Deze actie is niet op tijd uitgevoerd, en wordt in het rood weergegeven.
B: Acties met een (*) zie je als eerste gesorteerd op datum en prioriteit. Het sterretje geeft aan dat jij de actie moet uitvoeren, jij bent immers eigenaar.
C: Acties zonder een (*) moeten door iemand anders uitgevoerd worden. Ook deze acties zijn gesorteerd op datum en prioriteit.

Klik op de naam van de actie om deze te openen.
Klik op 'Bewerken' om de actie aan te passen.

A: De actie in het rood is niet op tijd uitgevoerd. Klik op de naam van de actie om de foutmelding te bekijken en op te lossen. Kun je de foutmelding oplossing start dan de actie opnieuw met de knop 'Opnieuw uitvoeren'.
B: De acties in het zwart moeten nog door Coachview uitgevoerd worden.

Via de functie 'Actie' in functiegroep 'Zoek'.
  • Klik op het loepje achter de functie ‘Actie’ om de lijst met acties te openen .
  • Vul een of meerdere zoekcriteria in om de verschillende acties te tonen.
  • Klik op de knop ‘Bewerken’

A: Vink de acties aan die je wilt gaan bewerken.
B: Klik op de knop ‘Afronden’ om deze acties af te ronden of
C: Klik op de knop 'Herstel' om de afgeronde acties te herstellen of

D: Klik op de knop 'Uitvoeren' om de automatische acties een voor een te starten of

E: Selecteer een eigenaar (gebruiker van Coachview) om de eigenaar van de acties te wijzigen.

Wil je één actie bewerken klik dan op de naam van de actie en op de knop ‘Bewerken’.

Let op: je kunt ook acties van andere gebruikers van Coachview wijzigen, afronden of laten uitvoeren.

Via de tab 'Acties' van een opleiding.

• Selecteer een opleiding en klik op de tab ‘Acties’. Het getal in deze tab geeft aan hoeveel acties er nog niet zijn uitgevoerd.
  • Klik op de knop ‘Bewerken’ en vink de acties aan:
    • Klik op de knop ‘Afronden’ om deze acties af te ronden of
    • Klik op de knop 'Herstel' om de afgeronde acties te herstellen of
    • Klik op de knop 'Uitvoeren' om de automatische acties een voor een te starten of
    • Selecteer een eigenaar (gebruiker van Coachview) om de eigenaar van de acties te wijzigen.

Via de knop 'Nieuw' maak je een nieuwe actie aan bij de opleiding.

Wil je een actie bewerken klik dan op de naam van de actie en op de knop ‘Bewerken’. Klik op de knop ‘Opslaan & Terug’ om de gewijzigde gegevens te bewaren en terug te keren naar overzicht met acties.