Stuur je vaak dezelfde soort e-mails of print je vaak dezelfde documenten? Met document templates maak je op eenvoudige en prettige manier documenten, met een uniforme uitstraling volgens je eigen huisstijl. Het voordeel is minder fouten want de samenvoegcodes voegen gegevens samen. Het printen of mailen van het document is daarna dan nog een ‘eitje’. In dit artikel leer je hoe je een nieuwe document template aanmaakt, en de functies op het scherm.

Maak de documenttemplate:

Het scherm van Editor 3: