Met behulp van een stylesheet kun je in één keer alle documenten (waarbij de stylesheet is gekozen) opmaken.

De stylesheets vind je in het menu onder functiegroep 'Beheer', submenu functie 'Stylesheet'.

Omdat dit in CSS (programeertaal) in Coachview moet staan, hebben wij alvast een default versie voor je klaar gezet. Achter enkele regels staat een beknopte uitleg.
Hieronder een voorbeeld van een stukje CSS, de opmerkingen staan in groen, de tekst die je kunt aanpassen in rood:

/* Basis settings, tekstopmaak: */

body, html { /* De opmaak van het gehele document */

font-family:Arial, Halvetica, sans-serif; /* Als de 1e niet ondersteund wordt, wordt de volgende font gebruikt*/

font-size:10pt; /* Lettergrootte */

color:rgb(0,0,0); /* kleur van tekst, zwart=rgb(0,0,0) */