Beginner Ervaren Expert

Waarom?
Leg snel en makkelijk je werkproces rondom een aanvraag of opleiding vast.

Zo doe je dat!
Een nieuwe actietemplate maak je via functiegroep 'Template' en de functie 'Actietemplate'. Het zoekscherm met een overzicht van actietemplates wordt getoond.
Klik op de knop 'Nieuw', kies een voorbeeld actietemplate uit de lijst en wijzig deze naar behoefte.
  1. Selecteer je een actietemplate en is de proceskeuze 'versturen e-mail'? Dan wordt er automatisch een documenttemplate aangemaakt en gekoppeld.
  2. Heb je een e-mailgroep ingesteld? Dan wordt deze automatisch in het documenttemplate als 'afzender' geselecteerd.
  3. Is de actietemplate nog niet gebruikt en verwijderen is mogelijk? Dan wordt automatisch de gekoppelde documenttemplate verwijderd. Behalve? Als aan de documenttemplate een e-mailgroep is gekoppeld.

Let op: het automatiseren van een actietemplate is alleen mogelijk als je de automatische workflow module hebt.

Kies een voorbeeld en wijzig deze naar behoefte met behulp van deze presentatie.