Het toekennen van modules aan gebruikers (via de rollen) kan financiële gevolgen met zich mee brengen. Zodra een rol aan een gebruiker is toegekend, die één of meerdere modules bevat met financiële gevolgen, dan verschijnt er een melding dat deze gebruiker nog financieel geautoriseerd moet worden. De betreffende gebruiker zal geen toegang verkrijgen tot de bijbehorende functies, tot het moment dat de een en ander financieel akkoord is gegeven.

Let op: een gegeven financiële autorisatie geldt voor de periode van één maand. Indien tijdens deze maand de autorisatie niet wordt opgeheven, dan wordt deze perdiode automatisch met een maand verlengd.

Financiële autorisatie toekennen:
Klik op de functie 'Financiële autorisatie' in functiegroep 'Beheer'.

1. Deze module is geautoriseerd, maar door wijzigingen in de rollen niet meer nodig (paars weergegeven). Vink deze module uit. In kolom 'Verloopt' zie je wanneer deze module niet meer te gebruiken is.
  2. Deze module moet geautoriseerd worden (rood weergegeven).
  3. Wat is de prijs per maand voor deze module.
  4. Autorisatieperiode wordt met 1 maand verlengd op genoemde datum.
Klik op de knop 'Bewerken'.
Vink per module aan die geautoriseerd moeten worden, of uit waarvoor de autorisatie opgeheven moet worden.
Klik op 'Opslaan' om te bevestigen.