Introductie:

Waarom?
Bij het gebruik van Single sign-on-software (afgekort SSO) hoef jij als gebruiker niet telkens verschillende wachtwoorden voor verschillende applicaties te onthouden. Je hoeft nu nog maar één keer in te loggen op jouw werkstation, waarna je automatisch toegang krijgt tot andere applicaties. Je hoeft hierdoor niet iedere keer opnieuw in te loggen, en het inlogscherm wordt niet langer getoond.

De voordelen van single sign-on zijn:
  1. Eenvoud voor jouw als gebruiker, je hoeft maar één keer een complex wachtwoord te onthouden. Geen post-its meer op je werkplek.
  2. Je bent productiever.
  3. Minder wachtwoord resets aanvragen.
  4. Biedt de mogelijkheid om de enige overgebleven aanmeldprocedure te verscherpen en het netwerk veiliger te maken.

Let op: Als er een CRM (bedrijven en personen) import is, moet deze dezelfde identifier gebruiker als voor Single sign-on. Heb je al eerder bedrijven en personen geïmporteerd dan is het verstandig om deze te controleren.

Lees meerWie
Start
Single sign-on met Coachview administratie.

Jijzelf en Coachview.
Single sign-on met Opleidingsportaal Coachview.
Jijzelf en Coachview.
Single sign-on inrichting Opleidingsportaal Coachview
Coachview