Automatisch je bedrijven en personen bijwerken via de webservices van AFAS Hrm. Foute gegevens in Coachview zijn verleden tijd, want je bent volledig in sync.

Wat gebeurt er?

De koppeling met AFAS wordt geregeld met behulp van een connector, waarbij gebruik gemaakt wordt van standaardvelden in AFAS. Tijdens de koppelingen worden nieuwe bedrijfs- en/of persoonsdossiers aangemaakt of bestaande gewijzigd.

Wat is er nodig?
  1. Connector Coachview.
  2. Saas versie AFAS Hrm.

Stappenplan. Wie Start

De koppeling zal eerst getest worden in de trainingsomgeving van Coachview (https://training.coachview.net).

Om de koppeling te realiseren zijn de volgende gegevens van AFAS nodig:

1. UserID Naam van de Profit-gebruiker
2. Environmentkey Omgevingssleutel van de app-connector
3. ApiKey API-sleutel van de app-connector.
4. Omgevingsnummer / deelnemersnummer
5. Gebruiker in AFAS aanmaken met rechten tot de connector en het e-mailadres van Coachview toevoegen.

Op basis van deze gegevens moet een activatiecode en daarna een token aangevraagd worden.
Jijzelf.
In Coachview via het service center de koppeling inrichten en activeren.
Invullen ontvangen activatiecode en token.

Coachview.

Hier vind je een overzicht van de velden die in de connector zijn opgenomen en die je in Coachview kunt importeren.