Zoals je in de introductie hebt kunnen lezen, worden van de coachview facturen automatisch verkoopboekingen (in het verkoopdagboek inclusief grootboekrekening, kostenplaats en BTW) gemaakt in Twinfield. De debiteuren van Coachview worden automatisch aangemaakt als klant-relatie in Twinfield als deze nog niet bestaan. Hoe je de koppeling, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
  1. Klik in menu 'Service center' op 'Koppelingen'.
  2. Klik in het Panel 'Financieel' in het kader 'Twinfield' op de knop 'Configureren'.
  3. Vul de gegevens in. Op de introductie en stappenplan pagina kun je een vragenlijst downloaden die je kunt gebruiken voor het invullen van de gegevens, klik hier om naar deze pagina te gaan.
  4. Klik op de  knop 'Inschakelen' en de knop 'Bevestigen'.
  5. Check de koppeling door op 'verbinding testen' te drukken.
  6. De koppeling kan altijd:
    1. worden getest door op de knop 'Verbinding testen' te klikken.
    2. gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
    3. worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.
Let op: in het service center kun je de betaald registratie niet in stellen. Daarvoor voor moeten twee jobs ingericht worden.
Onze supportafdeling kan je daarbij helpen (support@coachview.net).