In module 1 hebben we samen een opleidingssoort gemaakt. Zijn de les data, docenten en locaties bekend dan is het tijd om een opleiding in Coachview te maken en te plannen. In module 2 gaan we dit samen, met behulp van jouw opleidingssoort, doen. Een mooie controle van de vorige lessen.

Natuurlijk ondersteunen we je in elke les met video-, werkinstructies en doe opdrachten.

BeginnerErvarenExpertDit zijn de 5 lessen:Start.Doen.
Voorbereiding.

Deze gebruikersrol heb je nodig: Module 2: opleiding.

Maak de opleiding en leg algemene informatie over de opleiding vast.

Je maakt gebruik van een opleidingssoort om een opleiding te maken. Stel dat de opleiding ‘Training Coachview’ drie keer per jaar wordt aangeboden, dan maak je met behulp van de bijbehorende opleidingssoort heel eenvoudig en snel drie keer een opleiding aan. Elke opleiding krijgt een eigen (andere) start- en einddatum, wellicht andere docenten en locaties.

Is de opleiding gemaakt bepaal dan de code en de naam. Ben jij of een van jouw collega’s verantwoordelijke voor deze opleiding bepaal dan de contactpersoon. Zorg ervoor dat de opleiding getoond wordt op jouw website of opleidingsportaal, zodat deelnemers makkelijker ingeschreven kunnen worden. Beschrijf de opleiding, wat is het doel, wie is de doelgroep, is er een vooropleiding nodig en geef een algemene omschrijving de opleiding. Moet de opleiding na een jaar of aantal jaren herhaald worden, is hercertificering nodig.
Plan de opleiding.

Je gaat de opleiding op onderdelen (gedeelte van de dag, dagdeel of dag) plannen.
Je bepaalt per onderdeel de datum, tijd van en tijd tot, de docent(en) en de ruimte (locatie). Ook de naam van een onderdeel kun je nog aanpassen.

Controleer de planning van de opleiding.

Controleer snel en makkelijk of er geen planningsproblemen zijn. Zie in één oogopslag of er dubbelboekingen zijn van de docent en/of locatie en of je per ongeluk een docent of locatie hebt ingepland terwijl deze niet beschikbaar zijn.

Zoek een opleiding:

Heb je eindelijk de opleiding gemaakt en gepland en wil je deelnemers inschrijven. Je opent het zoekscherm met opleidingen maar je hebt geen zin om pagina voor pagina de lijst met opleidingen door te worstelen om uiteindelijk te constateren dat jouw opleiding op de laatste pagina staat. Wil je weten hoe snel je jouw opleiding terug kunt vinden? Klik dan op start.Mijn naam is Peter Giezen.

Ik help je via de telefoon of mail met al je vragen over Coachview. Daarnaast implementeer ik opleidingsportalen en zorg ik als systeembeheerder dat alles op rolletjes loopt. Mensen helpen om een mooie prestatie neer te zetten, dat is waarvoor ik het doe. Buiten mijn werk reis ik de hele wereld rond, of speel ik wat fraaie akkoorden op mijn ukelele.