Beginner Ervaren
In Coachview is het mogelijk om voor een of meerdere personen de volgende gegevens snel te wijzigen:
  1. Het bedrijf waar deze personen werken.
  2. De leidinggevende.
  3. De afdeling.
  4. De functie.
  5. Inactief in Ja of Nee.
  6. Een of meerdere persoonscategorie├źn toevoegen.
  7. Opt-in / opt-out wijzigen

Zo doe je dat:
  1. Open het zoekscherm met persoonsdossiers.
  2. Klik in menu 'Zoek' op het vergrootglas achter 'Persoon'.
  3. Zoek de personen die je wilt wijzigen.
  4. Klik op de knop 'Bewerken'. Er wordt een panel getoond waarop je kunt aangeven wat je in een keer wilt wijzigen.
  5. Geef in dit panel aan wat je wilt wijzigen.
  6. Vink in de personenlijst aan wie gewijzigd moet worden.
  7. Klik op 'Opslaan'om de wijzigingen door te voeren. Klik op 'Annuleer' als je de wijzigingen niet door wilt voeren.

Met behulp van 'Alles' en het vinkje in de kolom kun je alle personen uit de lijst in een keer selecteren.