Als je een CSV-import bestand hebt gekregen en deze voldoet dan kun je deze inlezen met behulp van een speciale taak.

Dit doe je zo:

1. Klik in functiegroep 'Beheer' op de functie 'Speciale taak'.
2. Klik op de naam van de speciale taak '[klantnaam] Webaanvraag Import' en het volgende scherm wordt geopend:
3. Klik op de knop 'Upload bestand' (A).
4. Selecteer in de verkenner die wordt geopend het te importeren bestand (B). Let op dit moet een .csv bestand zijn.
Klik op de knop 'Openen' (C) om het bestand te importeren.
5. De import wordt automatisch op de achtergrond gestart.
6. Het volgende verschijnt als de import klaar is:
Let op: dat betekent niet dat de import is geslaagd!

Klik op 'Toevoegen' als je nog een CSV bestand wilt importeren.
7. Klik op de tab 'Resultaten'. In deze tab zie je of de import is gelukt.

Let op: het kan enkele minuten duren voordat het importeren is afgerond. Klik telkens op de knop ‘Zoeken’ totdat in de kolom ‘Bericht’ informatie gegeven wordt over de import.

In de kolom ‘Succes’ (A) zie je of de import is gelukt.
In de berichtenkolom zie welke webaanvragen er gemaakt zijn (B). Deze webaanvragen moet je verder nog verwerken.

Let op: is de import mislukt neem dan contact op met onze supportafdeling (088-4488555).