Naam project Detailschermen
Duimpje omhoog 4
Duimpje omlaag 0
Url testlab
Omschrijving Coachview bestaat uit een aantal verschillende type schermen, de belangrijkste zijn onze zoekschermen en detailschermen. De detailschermen vindt je bijvoorbeeld terug bij het bewerken of bekijken van een persoon, opleiding en evaluatie. In dit prototype laten wij zien hoe onze detailschermen er in de toekomst uit kunnen zien.
Door gebruik te maken van nieuwe technieken kunnen we makkelijker met onze gecompliceerde achterkant praten.
Hierdoor voelt de applicatie niet alleen sneller aan, maar hebben we ze ook nog een stukje gebruiksvriendelijker gemaakt!