Naam project Planningsmodule
Duimpje omhoog 4
Duimpje omlaag 0
Url testlab
Omschrijving De planningsmodule geeft onze klanten de mogelijkheid om in een grafisch overzicht ingeplande opleidingen en onderdelen te bekijken. Deze nieuw versie is voorzien van nieuwe schermen, extra opties en een nieuw likje verf. Dit project zal in de toekomst uitgebreid worden met de mogelijkheid om opleidingen en onderdelen te bewerken, niet beschikbaarheid toe te voegen / te wijzigen en nog meer nieuwe schermen.