Ben je als docent in Coachview ingelogd dan kom je op het startscherm terecht. Aan de linkerkant vind je het menu. Het menu is ingedeeld in de functiegroepen 'Zoek' en 'Beheer', waarbij elke functiegroep is onderverdeeld in functies.

Bekijk en wijzig jouw bedrijfsdossier:
  1. Klik in het menu op het loepje in de functie 'Bedrijf', het zoekscherm wordt geopend.
  2. Klik op de naam van jouw bedrijf (deze wordt vet en onderlijnd weergegeven) om het dossier te openen.
  3. Je komt op tab 'Algemeen' terecht in de leesmodus. Je ziet hier alleen de gegevens die zijn ingevuld.
  4. Klik op 'Bewerken' om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.
  5. Klik op 'Vul opmerking in' om een notitie toe te voegen. Klik je in dit veld op <Ctrl-enter> dan wordt de datum, tijd en jouw inlognaam automatisch bovenaan de notities toegevoegd.
  6. Klik op 'Opslaan' om de ingevulde gegevens te bewaren.

Bekijk en wijzig jouw bedrijfsdossier:
  1. Klik in het menu op het loepje in de functie 'Persoon', het zoekscherm wordt geopend.
  2. Klik op jouw naam (deze wordt vet en onderlijnd weergegeven) om het dossier te openen.
  3. Je komt op tab 'Algemeen' terecht in de leesmodus. Je ziet hier alleen de gegevens die zijn ingevuld.
  4. Klik op 'Bewerken' om de gegevens te wijzigen of aan te vullen.
  5. Klik op 'Vul opmerking in' om een notitie toe te voegen. Klik je in dit veld op <Ctrl-enter> dan wordt de datum, tijd en jouw inlognaam automatisch bovenaan de notities toegevoegd.
  6. Klik op 'Opslaan' om de ingevulde gegevens te bewaren.