Ben je jouw wachtwoord vergeten dan is het niet mogelijk om je wachtwoord op te vragen. Via de optie 'Wachtwoord vergeten' kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Vul je e-mail adres in en klik op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt een e-mail met daarin een linkje om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je hebt 20 minuten de tijd om dit te doen.

Vul een nieuw wachtwoord in (1) en herhaal het wachtwoord. Het wachtwoord moet voldoen aan een aantal eisen (2).

Voldoe je aan een eis dan wordt de regel groen en verschijnt er een vinkje voor de regel. Bij het invullen van het wachtwoord kun je zien hoe sterk dit wachtwoord is (3).

Let op: jouw gebruikersnaam kun je niet wijzigen.

Taakklas 1.