Beginner Ervaren Expert

Je kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in Coachview inloggen. Je start het programma via een browser, welke browsers je kunt gebruiken vind je hier. Coachview kent twee omgevingen namelijk de live- en trainingsomgeving.

1. Trainingsomgeving: https://training.coachview.net. Deze omgeving kun je gebruiken om te oefenen.
  2. Live-omgeving: https://secure.coachview.net, of via onze website www.coachview.net. Rechtsboven vind je de inlogknop.

Lees in onderstaande presentatie hoe je kunt inloggen, wat je moet doen als je het wachtwoord bent vergeten of moet wijzigen (elke 60 dagen).