Beginnen Ervaren Expert
Deze werkinstructie beschrijft de verschillende mogelijkheden die jij als docent ter beschikking hebt na het inloggen in Coachview. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de planning en deelnemerslijst van een opleiding waarin jij bent ingepland. De mogelijkheid om per deelnemer de presentie, slaging en indien nodig de examenresultaten te registreren. Wat deze mogelijkheden zijn hangt af van de toegekende rechten.

Stappenplan.

Omschrijving

Start
Log in Coachview in

Bekijk en wijzig jouw bedrijfs- en persoonsdossier

Selecteer een opleiding en registreer de presentie en/of slaging.