Heb je vragen of behoefte aan hulp en heb je een Coachview gebruikers account op jouw naam, dan kun je gebruik maken van ons, in Coachview geïntegreerd, supportsysteem.

Bekijk hoe je dit doet met behulp van deze video:

Lees het nog eens na:

Via de ondersteuningsknop aan de bovenkant van je scherm geef je direct je vraag of opmerking via een ticket door.

A. Vul het onderwerp van je vraag in.

B. Stel je vraag of geef je opmerking.

C. Maak een afdruk van het scherm en voeg deze toe.

D. Bepaal het type van de melding:

• Vraag.
  • Fout in de software.
  • Verzoek nieuwe functionaliteit.
  • Verzoek om activiteit, bijvoorbeeld aanpassing artikel kennisbank, extra training.

E. Je kunt ook op onze kennisbank zoeken naar hulp.

F. Stuur je ticket naar onze supportafdeling.

G. Sluit het scherm.

De status van jouw melding vind je vervolgens terug met behulp van de knop ‘Mijn tickets’. Je komt hiermee op onze kennisbank terecht. Via de tab ‘Oplossingen’ kun je onze elektronische kennisbank raadplegen. Wellicht beantwoord dit al je vraag.

Heb je een vraag die niet kan wachten, dan staat onze helpdesk je graag via telefoon (088-4488555) te woord.

Taakklas 1.