In Coachview richt je de opleidingssoorten en opleidingen in. Je geeft per opleidingssoort aan of je deze op Springest wilt publiceren. Als dit is gedaan geef je per opleiding aan of je deze op Springest wilt publiceren. Een opleidingssoort uit Coachview heet in Springest een opleiding, cursus of training. Een opleiding heet in Springest een uitvoering.

Opleidingssoort:

1. Zoek de opleidingssoort.
  2. Open de opleidingssoort door op de naam te klikken, tab 'Algemeen' wordt geopend.
  3. Klik op de knop 'Bewerken'.
  4. Klik op het vakje ‘Publicatie website’ om deze aan te vinken.
  5. Klik op de knop 'Opslaan' of 'Opslaan & Terug'.

Let op:
  • Het kan zijn dat het vakje al is aangevinkt omdat de opleidingssoort is gepubliceerd op het opleidingsportaal of je eigen website. In dit geval hoef je niets te doen.
  • Alleen opleidingssoorten met de status ‘Definitief’ worden gepubliceerd naar Springest.

Opleiding:

1. Zoek de opleiding.
  2. Open de opleiding door op de naam te klikken, tab 'Algemeen' wordt geopend.
  3. Klik op de knop 'Bewerken'.
  4. Klik op het vakje ‘Publicatie website/portaal’ om deze aan te vinken.
  5. Klik op de knop 'Opslaan' of 'Opslaan & Terug'.

Let op:

• Het kan zijn dat het vakje al is aangevinkt omdat de opleiding is gepubliceerd op je eigen website. In dit  geval hoef je niets te doen..
  • Alleen opleidingen met de status ‘Te starten’ of ‘Definitief’ worden gepubliceerd. naar Springest.