Staan er in de live- en/of trainingsomgeving van Coachview al facturen en dienen deze niet meer automatisch geëxporteerd te worden naar jouw boekhoudsysteem?

Zet dan deze facturen op geëxporteerd en bevestigd.

Zo doe je dat:
Klik op functiegroep 'Financieel' en functie 'Facturen'. Hiermee open je een overzicht van alle (concept)facturen.
Klik in het zoekgedeelte op 'meer...' om extra zoekcriteria te tonen en klik op 'meer export criteria...', deze vind je linksonder in het zoekscherm.
Selecteer de Nee-opties bij  'Geëxporteerd' en 'Bevestigd'.
Klik op 'Zoeken'. Zijn er facturen gevonden dan worden deze getoond in de zoeklijst.
Open de bovenste factuur in de lijst door op het nummer te klikken.
Klik op 'Bewerken'.

Selecteer de opties 'Geëxporteerd' en 'Bevestigd'.
Klik op 'Opslaan & Terug'. Je keert terug naar de zoeklijst. De factuur die je net hebt gewijzigd verdwijnt uit de lijst.
In de factuur staan geëxporteerd en bevestigd nu op 'Ja'.

Herhaal stappen 4, 5 en 6.