Je kunt op drie verschillende manieren de antwoorden van een specifieke evaluatie bekijken:

1. Antwoorden per ontvanger.
  2. Antwoorden per vraag.
  3. Rapport met alle antwoorden en toelichtingen.

1. Antwoorden per ontvanger:

Open de evaluatie en klik op de tab ‘Ontvangers’.

• Klik op de naam van een ontvanger.
  • Klik op de tab ‘Antwoorden’, je krijgt nu een overzichtslijst met alle vragen en antwoorden.

Deze lijst kun je voor een analyse exporteren naar MS-Excel .

2, Antwoorden per vraag:

Open de evaluatie en klik op de tab ‘Vragen’.

• Klik op de naam van de vraag.
  • In tab ‘Algemeen’ wordt een grafische voorstelling van de resultaten van de vraag weergegeven.
  • Per vraag wordt dit als volgt getoond:
    • Numeriek als benzinemetertje.
    • Multiple choice – 1 antwoord: taartdiagram.
    • Multiple choice – meerdere antwoorden: staafdiagram
    • Open vraag: tekstuele opsomming antwoorden.

Onderaan staan weer de resultaten van de vraag. Bij een numerieke vraag wordt hier ook nog een gemiddelde van de antwoorden getoond.

Via de tab 'Antwoorden' zie je per ontvanger het antwoord.

3. Analyse rapport:

Open de evaluatie en klik op tab 'Algemeen'.

• Klik op de link ‘Klik hier voor het evaluatie rapport’ om direct een rapport op te starten met daarin de analyseresultaten van alle vragen van de geopende evaluatie, inclusief grafische weergave.
  • Met behulp van het aan- of uitzetten van de vinkjes ‘Toon open vragen in rapport’ en ‘Toon toelichting in rapport’ kan een opsomming van de open vragen en toelichting in het rapport toegevoegd of weggelaten worden.
  • Het rapport kun je delen met anderen, ook met personen die geen toegang hebben tot Coachview.net. Elke keer als het rapport geopend wordt (ook via het urladres), wordt de actuele stand van de evaluatie getoond.