Met vrije velden houdt je extra informatie bij die standaard niet bij een bepaald onderwerp door Coachview.net wordt aangeboden. Het is mogelijk om voor allerlei onderwerpen een of meerdere vrije velden in te richten en te gebruiken als zoekcriterium bij verschillende zoekschermen.

Zo doe je dat:

1. Open een zoekscherm, als voorbeeld gebruiken we het personenzoekscherm.

2. Klik in het zoekgedeelte op de knop 'meer...' om extra zoekcriteria te tonen.

3. Selecteer uit het lijstje een vrij veld.

4. Vul de gegevens in.

5. Klik op de knop 'Zoeken'.

6. Klik op de knop 'minder...' om de extra zoekcriteria te verbergen.