Met vrije velden houdt je extra informatie bij die standaard niet bij een bepaald onderwerp door Coachview.net wordt aangeboden. Het is mogelijk om voor allerlei onderwerpen een of meerdere vrije velden in te richten.

Zo doe je dat:
Open een zoekscherm, als voorbeeld gebruiken we het bedrijven zoekscherm. Klik op het wieltje links onderaan de lijst met gevonden dossiers.

Je komt terecht in het scherm 'Instellen kolommen'. Klik in een regel op de pijl om de lijst met te selecteren kolommen te openen.

De vrije velden staan (meestal) onderaan de lijst. Selecteer een vrij veld door op de naam te klikken.

Klik op 'Opslaan'& Terug' om de kolom in te stellen en terug te keren naar het zoekscherm.