Lees meer over de standaardknoppen, knoppen bij een invulveld, navigatieknoppen en andere veel voorkomende knoppen.

Standaardknoppen:

In de verschillende schermen van Coachview vind je regelmatig dezelfde standaardknoppen terug.

Activeer het zoeken naar gegevens, afhankelijk van de ingevulde zoekcriteria, in een zoekscherm.
Klik hier, voor informatie naar zoeken in opleidingen.

Wis de ingevulde zoekcriteria in een zoekscherm.

Maak een nieuw dossier aan.

Zoekscherm: afhankelijk van het zoekscherm kun je een of meerdere onderwerpen verwijderen (bv. onderdelen van een opleiding), afronden (acties) of laten vervallen (opleidingsvragen).
Detailscherm: zorgt ervoor dat een geselecteerde dossier gewijzigd of verwijderd kan worden.

Heb je in een detailscherm geklik op 'Bewerken' dan verschijnen de volgende knoppen:
Opslaan: de ingevulde gegevens van het onderwerp worden bewaard.
Opslaan & Terug: de ingevulde gegevens van het onderwerp worden bewaard en je springt terug naar het vorige scherm dat je geopend had.
Verwijder: het onderwerp wordt verwijderd (let op: is niet altijd mogelijk).
Annuleer: de gegevens worden niet bewaard, de oorspronkelijke staat van het onderwerp wordt hersteld.

Knoppen bij een invulveld:

Bij sommige invulvelden zie je deze incoontjes staan:
  • Klik op het loepje om het zoekscherm van het dossier te openen. Zoek je onderwerp en selecteer deze om het onderwerp in te vullen.
  • Heb je al een onderwerp ingevuld dan kun je deze met het kruisje verwijderen.
  • Kun je een gezochte dossier niet vinden dan kan deze met het plusje nieuw aangemaakt worden.

Navigatieknoppen:

Bovenaan het menu vind je deze navigatieknoppen.
Lees meer over deze navigatieknoppen en het menu.

Heb je vanuit een zoekscherm een van de dossiers geopend dan kom je terecht op het detailscherm met algemene informatie over het dossier. Je vind dan rechtsboven deze knoppen:
Pijltjes: ga naar het vorige of volgende dossier uit de zoeklijst.
i: wie heeft het dossier aangemaakt of voor het laatst gewijzigd. Klik niet op de knop maar ga er met je muis boven zweven.

Andere knoppen:

Wijzig jouw personal dashboard (startscherm). Deze knop is alleen zichtbaar als je het startscherm hebt geopend.
Lees meer over het instellen van het personal dashboard.

Mijn tickets: opent onze supportpagina, opent het overzicht met door jouw ingediende tickets.
Ondersteuning: opent een scherm om een ticket in te dienen.

Links onderaan een zoekscherm vind je deze knoppen:
Pijltje naar beneden: exporteer de onderwerpen uit de zoeklijst naar een tekstbestand (.csv). Indien dit op jouw computer is ingesteld wordt de lijst geopend in MS-Excel.
Wieltje: pas de kolommen aan, voeg kolommen toe,  verwijder kolommen uit het overzicht, wijzig de sortering of wijzig de volgorde van de kolommen. Let op: wijzigingen gelden voor alle gebruikers.

Soms vind je in een zoekscherm ook deze knop.
Hiermee kun je de lijst sorteren.

In sommige detailschermen vind je de knop met het i'tje. Deze geeft historische informatie over het onderwerp.

Opleiding tab 'Algemeen': wie heeft wanneer de status van de opleiding gewijzigd.

Persoon tab 'Algemeen': informatie over de persoon.

Aanvraag tab 'Algemeen': wie heeft wanneer de verkoopstatus gewijzigd.

Document tab 'Algemeen': wat is er met dit document gebeurd?

Taakklas 1.