In Coachview zijn documenten te onderscheiden in interne- en externe documenten.

1. Interne documenten: Een intern document kun je zelf aanmaken en eventueel bewerken. Daarvoor gebruik je een document template. Deze zorgt ervoor dat jouw document een uniforme uitstraling, volgens jouw eigen huisstijl, krijgt. Met behulp van samenvoegcodes worden gegevens uit Coachview automatisch samengevoegd. Het document dat gemaakt wordt kan worden ge-e-maild en/of geprint en wordt bewaard in het dossier van bijvoorbeeld een opleiding, deelnemer, docent, aanvraag of bedrijf.
  2. Externe documenten: Zijn buiten Coachview gemaakt en kun je uploaden maar niet meer bewerken. Denk bijvoorbeeld aan een PDF, MS-Word of MS-Excel bestand als huiswerkopdracht.
In Coachview kun je op twee verschillende manieren een of meerdere interne documenten maken en e-mailen of printen.
  1. Maak en e-mail of print één document, denk daarbij aan een presentie- of deelnemerslijst.
  2. Maak en e-mail of print meerdere documenten, denk daarbij aan de uitnodiging naar deelnemers en/docenten.

Stappen:

Maak en e-mail of print één document.Maak en e-mail of print, via een mailing, meerdere documenten.Upload externe documenten.