Heb je een evaluatietemplate geopend klik dan op de tab ‘Vragen’ om één of meerdere evaluatievraag templates te koppelen of om nieuwe evaluatievraag templates te maken.

In het zoekscherm heb je de mogelijkheid om een bestaande evaluatievraag template toe te voegen (1), te verwijderen (2) of een nieuwe evaluatievraag template te maken en toe te voegen (3), of de vragen te sorteren (4).

1. Toevoegen:
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’ om het zoekscherm met evaluatietemplate vragen te openen.
  • Zoek met behulp van een aantal zoekcriteria, bijvoorbeeld categorie’, de toe te voegen evaluatietemplate vragen.
  • Selecteer de verschillende vragen door er een vinkje voor te zetten, of selecteer de gehele selectie.
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’.

2. Verwijder:
  • Klik in het zoekscherm op ‘Verwijderen’.
  • Selecteer de vragen die je wilt verwijderen, of alle vragen door het vakje   in de tabel te selecteren.
  • Klik op ‘Verwijder’ en op ‘OK’.

3. Nieuw maken en toevoegen:
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’ om het zoekscherm met evaluatietemplate vragen te openen.
  • Klik op ‘Nieuw’.
  • Vul de gegevens in, zie ook, en klik op ‘Opslaan & Terug’.

4. Sorteren:
  • Wil je de volgorde veranderen klik dan op  om de sortering van de vragen te veranderen.
  • Selecteer een keuze en verplaats deze met een van de pijltjes naar boven of naar beneden.
  • Klik op ‘Opslaan’ om de wijziging te bevestigen.

Let op:
  • Het is mogelijk om dezelfde vraag meerdere keren toe te voegen aan de evaluatietemplate.
  • Bij het verwijderen van een of meerdere evaluatietemplate vragen uit de evaluatietemplate verdwijnt de vraag uit de evaluatietemplate maar de vraag wordt niet verwijderd uit Coachview. Weer toe te voegen is dus altijd mogelijk.
  • Na het verwijderen van een of meer evaluatietemplate vragen worden de vragen automatisch hernummerd.