Het afnemen van een evaluatie kan online of via papier.

Online:

Via de evaluatie kun je een e-mail naar de ontvangers sturen met daarin een linkje waarmee de evaluatie via een webbrowser ingevuld kan worden. Denk daarbij aan een uitnodiging gevolgd door een reminder.

Stap 1: Open de evaluatie en klik op de tab ‘Mailings'.

Stap 2: Klik op ‘Nieuw’.

Stap 3: Selecteer de documenttemplate voor het e-mail bericht via het loepje.

Stap 4: Klik op ‘Opslaan’, de tab ‘Ontvangers’ wordt geopend.

Stap 5: Klik op de knop ‘E-mail’ en controleer de afzender.

Stap 6: Klik op de knop ‘E-mailen’, het scherm wordt automatisch gesloten.

Op papier:

De evaluatie kan ook geprint en in de klas verspreid worden. De deelnemers vullen dan met pen de evaluatie in.

De ingevulde evaluaties kunnen daarna in Coachview met de hand verwerkt worden.

Stap 1: Open de evaluatie en klik op de tab ‘Documenten’.

Stap 2: Klik op ‘Nieuw’ en selecteer de juiste documenttemplate voor het aanmaken van de papieren evaluatie.

Stap 3: Klik op ‘Opslaan’ en print de evaluatie of sla deze op als PDF.

Papieren evaluatie verwerken:

Je kunt de resultaten per deelnemer zelf invoeren.

Stap 1: Open de evaluatie en klik op de tab ‘Ontvangers’.

Stap 2: Klik in de kolom ‘Resultaten’ op het icon ‘resultaten registreren’  om de evaluatie te starten.

Stap 3: Neem per vraag het antwoord van de papieren evaluatie over.

Mis je een van genoemde documenttemplates neem dan contact op met onze supportafdeling.