Actietemplates met de datagroepen 'Evaluatie' en 'EvaluatieItem' kunnen gekoppeld worden aan een evaluatietemplate.
Als je handmatig een nieuwe evaluatie maakt of automatisch door Coachview laat maken, dan zet Coachview de acties voor je klaar en indien ingericht voert de acties automatisch voor je uit.

Datagroepen:

1. Evaluatie: er zal bij het aanmaken van de evaluatie één actie klaargezet worden.
  2. EvaluatieItem: er zal per ontvanger één actie klaargezet worden.

Hoe doe je dit:
  1. Selecteer en open de evaluatietemplate.
  2. Klik op de tab 'Actietemplates'.
  3. Klik op de knop 'Toevoegen'.
  4. Selecteer de toe te voegen actietemplates door er een vinkje voor te zetten.
  5. Klik op de knop 'Toevoegen'.