Coachview is ingedeeld in twee helften. Het menu vindt je aan de linkerkant van het scherm.
Boven aan het menu, onder het logo, vind je een aantal navigatie knoppen.

Terug naar het startscherm (personal dashboard).
Wil je meer weten over het instellen van het startscherm (personal dashboard)? Klik hier.

Door te klikken op de 'broodkruimel' wordt een lijst getoond met schermen die je bezocht hebt. Het meest recente scherm wordt bovenaan getoond. Heb je een scherm tweemaal bezocht dan wordt enkel de meest recente getoond. Klik je met de linker muistoets op een regel dan spring je direct naar dat scherm. Het aantal schermen dat als regel getoond wordt kun je door onze helpdesk laten instellen (standaard worden er 10 getoond). Heb je geen scherm geselecteerd, klik bovenaan op het kruisje om het scherm te sluiten.

Ga naar het vorige of volgende scherm.

Daaronder zie je de verschillende functiegroepen. Klik je op een functiegroep dan wordt deze opengeklapt en worden functies getoond.
Welke functiegroepen, met bijbehorende functies, je ziet is afhankelijk van de modules die aan je zijn toegewezen.

Functiegroep 'Zoek' gebruik je het meest.
Omdat je de functies uit deze functiegroep het meeste gebruikt is deze altijd opengeklapt.

De functies zijn uitgebreider dan de functies in de andere functiegroepen.

Dit kun je doen in functiegroep 'Zoek':
Klap de functiegroep open of dicht.
Vul een zoekcriteria helemaal of voor een gedeelte in.
  • Bedrijf: zoek op naam.
  • Persoon: zoek op voor- en achternaam.
  • Document: zoek op naam of referentienummer.
  • Actie: zoek op  naam.
  • Aanvraag: zoek op aanvraagnummer, code, naam, bedrijfsnaam of naam van de contactpersoon van de aanvraag.
  • Opleidingsvraag: zoek op opleidingsvraagnummer, code, naam, naam persoon of bedrijfsnaam.
  • Opleiding: zoek op naam of code van de opleiding.
  • Opleidingssoort: zoek op naam of code van de opleidingssoort.
Klik op het loepje of op <enter> om het zoeken naar specifieke dossiers te starten. Een zoekscherm wordt geopend waarin de gevonden dossiers worden getoond. Vul je niets in dan worden alle dossiers in het zoekscherm getoond.
Klik op het plusje (+) om een nieuw dossier aan te maken.

Functies uit andere functiegroepen starten direct een zoekscherm op.

Open ook eens de functiegroep 'Opleidingsdata'. Hier vind je de volgende handige functies:
  • Opleidingsvraagonderdeel: een overzicht met per deelnemer welke onderdelen (dag/dagdelen) moeten worden gevolgd, gevolgd worden of zijn gevolgd.
  • Opleidingsonderdeel: een overzicht met geplande onderdelen (dag/dagdelen) .
  • Materiaalonderdeel: toon de materiaallijst, handig als je bijvoorbeeld voor de facilitaire dienst een overzicht wilt printen met materiaal dat in deze week in de verschillende locaties geplaatst moet worden, of dat je wilt weten waar materiaal zich precies bevindt of welke docent daar verantwoordelijk voor is.
  • Docent: een overzicht per docent waar en wanneer deze les heeft gegeven of nog moet geven. Handig als je de declaratie van een bepaalde docent wilt controleren.
  • Locatie: een overzicht per locatie waar en wanneer deze is gereserveerd. Handig als je de declaratie van een bepaalde docent wilt controleren.