Niet alle browser worden door de makers naar de laatste standaarden gebracht. Coachview werkt altijd met de laatste standaarden, vandaar dat het niet mogelijk is om alle browsers te ondersteunen. Zorg dus voor een goede werking van Coachview dat je er voor zorgt dat jouw browser geupdate wordt.

De volgende browsers ondersteunen we alleen nog maar de laatste 2 versies?

• Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Microsoft Edge
  • Microsoft Explorer versie 11 (IE11).
    • Let op: gebruik voor deze browser de compatibiliteitsmodus niet meer.

Compatibiliteitsmodus uitzetten in IE11:
  • klik je in de rechterbovenhoek op het tandwiel icoon ('Extra')
  • Kies 'Instellingen voor compatibiliteitsweergave'

• Selecteer 'coachview.net' / secure.coachview.net uit de lijst toevoegen en klik op de knop Verwijderen.