BeginnerErvaren Expert

Waarom?
Niet alle browsers worden door de makers ervan even snel naar de laatste standaarden gebracht. En omdat Coachview altijd met de laatste standaarden werkt, is het niet mogelijk om alle browsers te ondersteunen. Zorg dus voor een goede werking van Coachview door één van onderstaande browsers te gebruiken en zorg dat jouw browser bij voorkeur automatisch geüpdatet wordt.

De laatste versies van de volgende browsers worden actief ondersteund:
  1. Chrome
  2. Internet Explorer versie 11 (E11)
  3. Safari
  4. Edge
  5. FireFox