Het Personal Dashboard is de startpagina van Coachview. Je kan deze helemaal inrichten zoals je zelf wil. Hiervoor maak je gebruik van zogenaamde panels.

Het instellen van de panels geldt alleen voor jouw eigen startscherm. Voor de inrichting kun je gebruik maken van de door Coachview voorgedefinieerde panels.

Bekijk hoe je dit doet met behulp van deze video:

Lees het nog eens na:

1. Klik op de knop , deze vind je rechtsboven in het scherm onder de uitlog knop of
  2. Klik op de functiegroep ‘Beheer’ en de functie ‘Instellen Personal Coach’.
  3. Klik op de knop bewerken.
  4. Geef aan in hoeveel kolommen de panels getoond moeten worden (A).
  5. Selecteer de te tonen panels (B).
  6. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.
  7. Klik op 'Aantal regels' en dan op 'Bewerken' om het aantal zichtbare regels in een panel te wijzigen (C).
  8. Door op het sorteericoontje (D) te klikken kan de volgorde van de panels aangepast worden.

Welke panels zijn er?

Handmatige Acties
welke acties moet ik of een van mijn collega's zelf uitvoeren.
Automatische acties
welke acties voert Coachview automatisch voor mij uit.
Documenten
overzicht van alle interne of externe documenten gesorteerd op datum.
Opleidingen overzicht van het eerst volgende onderdeel gesorteerd op datum van het onderdeel, de opleidingen waarvan jij contactpersoon bent staan bovenaan.
Opleidingsvragen op wachtlijst
je ziet het aantal opleidingsvragen (personen) op de wachtlijst voor een bepaalde opleidingssoort.
Webaanvraag
overzicht van webaanvragen die via jouw website of het opleidingsportaal zijn aangevraagd, gesorteerd op nummer.
Planningsstatus docenten niet-akkoord
heb je aan de docenten gevraagd om akkoord ja/nee aan te geven dan zie je hier per onderdeel (dag/dagdeel) waarop een docent niet-akkoord heeft gegeven.
Ingevulde evaluaties
je ziet de naam van de Evaluatie en de datum waarop een van de ontvangers (deelnemers of docenten) voor het laatst bezig is geweest met het invullen van de evaluatie. Let op: dit betekent niet dat alle ontvangers de evaluatie al helemaal hebben ingevuld.
Opleidingsvragen autorisatie niet-akkoord
je ziet voor welke deelnemers de leidinggevende geen akkoord heeft gegeven.
Materiaal minimum bestelniveau bereikt
je ziet het materiaal dat opnieuw besteld moet worden.
Saldobugdetomverschrijdingen
maak je gebruik van saldo's dan zie je hier welke personen het budget hebben overschreden.

Taakklas 1.