Wil je meer halen uit de mogelijkheden van Coachview.net? Of je kennis weer even opfrissen?

Kom dan naar een van onze workshops.

Workshop Basiskennis

De volgende onderwerpen worden behandeld:

• Inloggen.
  • Interface: menu-schermen-navigatie.

• Personal Coach (startscherm).
  • CRM: bedrijven en locaties, personen en docenten.
  • Inrichting: kolommen, opleidingssoort basis.
  • Uitvoering Opleiding: maken en plannen, inschrijven en uitschrijven deelnemers, documenten en mailings, registratie.

Workshop Actie Templates

Het doel van de workshop 'Actietemplates' is om te leren zelfstandig actietemplates binnen Coachview.net in te richten en te onderhouden.

• Aan bod komt:

Hierbij komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod*:
    Actie templates algemeen, uitleg over opbouw template scherm.
    Datagroepen, processen en gebeurtenissen.
    Actietemplates maken tbv. handmatige acties.
    Actietemplates maken tbv. acties die Coachview.net voor je klaarzet.
    Acties bewerken en afronden.
    Het automatisch laten uitvoeren van acties.
    Actietemplates koppelen aan opleidingssoorten.

Om de workshop goed te kunnen volgen is het handig als je het maken van opleidingen, versturen van mailingen en het gebruik van Mailing Master al onder de knie hebt.

Workshop Document Templates

Onderwerpen die in deze workshop behandeld worden:

• Opbouw documenttemplate scherm.
  • Algemene instellingen zoals o.a. datagroepen, e-mailinstellingen zoals afzender, lees- en schrijfrechten toekennen en het koppelen van bijlagen.
  • Gebruik van icoontjes en samenvoegvelden.
  • Invullen van de template tekst, en het toepassen van eenvoudige lay-out.

Mocht je liever, met een van onze mensen, kijken naar je persoonlijke situatie. Plan dan een inloopsessie in.

Kijk voor een actueel overzicht op ons Opleidingsportaal. Je kan je hier ook direct inschrijven, alle workshops zijn gratis.

Op ons kantoor in Veghel vinden regelmatig workshops plaats.

Ook kun je op verzoek langskomen voor een gratis inloopsessie.