Workshops.
Beginner Ervaren Expert

Coachview optimaal inzetten!
Net als elk uitgebreid programma heeft ook Coachview een leercurve. Via trainingen & workshops helpen we je snel op weg. Van basiskennis, moduleworkshop tot maatwerk. Fris bijvoorbeeld je kennis op, of ontdek of Coachview iets voor je is met de gratis blended basisworkshop.

Verdiepen?
Net een nieuwe module ingeschakeld? Dan wil je snel aan de slag. Bekijk of wij een gratis workshops voor gevorderden geven onder de optie workshops en vraag er een aan als hij niet staat gepland. Liever maatwerk? Vraag een terugkomdag aan via trainingen of overig. Plannen we snel iets in.

Schrijf je in!
Op ons kantoor in Veghel vinden regelmatig workshops plaats.
Dus! Schrijf je snel in via ons opleidingsportaal en klik hier!