Wat kan ik met Documenttemplates?
Met documenttemplates maak je op eenvoudige en prettige manier documenten, met een uniforme uitstraling volgens je eigen huisstijl. De kans op het maken van fouten is veel kleiner want de merge functie voegt gegevens samen. Het printen of mailen van het document is daarna dan nog een ‘eitje’.

De eigen, ingebouwde document editor waarmee je gemakkelijk documenten in eigen huisstijl maakt.

In deze handleiding

Deze handleiding* helpt je bij het ontdekken van alle ‘ins en outs’ van het gebruik van de documenttemplates (HTML-kennis is geen vereiste).

* De handleiding is gebaseerd op de document editor versie 2.0 en is bedoeld voor de gevorderde gebruiker + gebruikers die zelf hun kennis willen opfrissen of uitbreiden.